Oudercoaching

Als ouder ben je nauw verbonden met je kind. Je wilt je kind zo goed mogelijk opvoeden en helpen. Soms loop je hierin vast. Je voelt je onmachtig en verdrietig of bent geïrriteerd of boos op jouw kind. En bent niet meer de ouder die je zou willen zijn.  Dan kan het goed zijn dat iemand van buitenaf met een open en deskundige blik met jou meekijkt. Ik kan jou begeleiden waardoor jij:

Inzicht krijgt in jezelf en in jouw kind
Met meer ontspanning in de opvoeding staat
Meer harmonie ervaart tussen jou en jouw kind
Maak een afspraak

Jij als ouder maakt het verschil

Als ouder heb je een belangrijke rol in het leven van jouw kind. In hoe je doet en hoe jij omgaat met gevoelens en emoties ben jij zijn of haar voorbeeld. 

Daarnaast is jouw kind een spiegel: zijn of haar gedrag kan jou triggeren in jouw gevoelens en overtuigingen. 

Tijdens het gesprek gaan we in op wat jouw kind van jou nodig heeft. Wat wil jouw kind jou met zijn of haar gedrag jou vertellen? Welke dynamiek speelt er tussen jou en jouw kind?

Ook is er ruimte voor jouw gevoelens en emoties. Wat willen die jou vertellen en wat heb jij hierin nodig?

Zodat jij weer de liefdevolle ouder kan zijn die je in wezen bent.

Maak een afspraak

Kindertherapie

Volledige aandacht voor jouw kind in een speelse omgeving. Snel naar de kern van het gedrag. Jouw kind ervaart in korte tijd meer rust, levensvreugde en lichtheid.

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Kinderen

Jongerentherapie

In alle openheid luister ik naar jou en jouw verhaal. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt om weer volop van het leven te kunnen genieten.

Voor tieners en jongeren tussen de 12 en 21 jaar.

Jongeren
EMDR om trauma's te verwerken

EMDR

Als je voor langere tijd last blijft houden van een nare gebeurtenis. Een snelle verwerking waardoor je je weer fijner en lichter voelt.  

EMDR